Ring til os

+45 4640 8038

Skriv til os

Per@revisorperdunk.dk

Vores ydelser

Individuelle løsninger

Med kunden i centrum

Vi har altid sat kunden i centrum. Derfor vægter vi den individuelle og personlige løsning, som er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker.

Alle vores ydelser tager afsæt i, og leveres ud fra vores fire kerneværdier:

Vores ydelser omfatter blandt andet:

Book et uforpligtende møde i dag

Skriv til os

Per@revisorperdunk.dk

Ring til os

+45 4640 8038

enkelt økonomisystem med ordrestyring, fakturering og økonomistyring

IT Revisor

Vi tilbyder i samarbejde med Focus IT, et helt enkelt økonomisystem med ordrestyring, fakturering og økonomistyring, som en god løsning for mange mindre erhvervskunder og iværksættere.

Focus på en fremtidssikret løsning: Et økonomisystem til vore ”mindre” erhvervskunder.

Der er adskillige udbydere på marke­det for edb og økonomisystemer og det kan være uoverskueligt for den lille virksomhed at vælge en løsning.

Revisorfirmaet Per Dunk har i en årrække haft særdeles gode erfaringer med selv at bruge IT Revisor syste­met fra Focus IT a/s. Dette system er en total IT-platform for reviso­rer i en integreret løsning.

Vi har gennem vort samarbejde med Focus IT a/s i flere år leve­ret IT Business kassekladde programmer til vore kunder. Her indtaster kunden kassekladde­posteringerne, men overlader efterfølgende afstemninger og bogføring m.v. til revisor.

Det har været en succes, da vores IT Revisor system er helt kompatibelt med IT Business. Ved ”et tryk på en knap” bliver de nødvendige data overført fra kunde til revisor.

Hvis du ønsker yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte eller besøge os her:

Kontortider

Vi anbefaler at man altid ringer eller skriver og laver en aftale først, da vi også kører ud til kunder og måske ikke er på kontoret.

© 2023 Revisorperdunk.dk – Hjemmesiden er leveret af PPweb.dk